Viden, udvikling og samvær
7100 VejleVælg område
Vis underviser
Kitte Witting
Ledige pladser

Sheng Zhen - Heart of Spring Workshop

Ved spørgsmål ring til 69 16 06 00

Heart of Spring - a gift from Lao Tzu. Denne form er meget kraftfuld og mere fysisk i sit udtryk. Bevægelserne udfordrer ogstyrker din koordinationsevne og fokuserer i meditationen på det spirende livog det kommende forår.


Kurserne er både for begyndere og fortsættere og dertages altid hensyn til eventuelle fysiske udfordringer.Sheng Zhen-meditation eller -mindfulness består afstående, siddende og liggende Qi gongøvelser og meditationer. Gennemgentagende, bløde og u anstrengte bevægelser løses spændinger og blokeringer såQi, livsenergien, kan flyde frit og uhæmmet.

Sheng Zhen Meditation er en Qi gong, en gammelkinesisk træningsform, hvor man gennem kropslig bevægelse stimulerer ogbalancerer Qi, for at genoprette og fremme et godt fysisk og psykisk helbred. Den langsomme ogfokuserede form er det perfekte middel mod stress, uro og tankemylder, samtidigmed at kroppen styrkes af bevægelserne.


Qi Gong er sammen med akupunktur og urtemedicin erdel af traditionel kinesisk medicin og benyttes mere og mere sombehandlingsform også i det offentlige sundhedssystem.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 20-03-2021, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr5721104550
Adresse AOF Middelfart
Skærgårdsvej 1
5500 Middelfart
LokaleAOF salen dag
Holdtimer6,17
Antal mødegange1
AfdelingAOF Center Odense

Kursusdage

20-03-2021 Lørdag 10:00  -  16:00

Faktaoplysning


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.